nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Tuesday, December 7, 2010

mane satu ayah aku???

salam kengkawan semueeeeeee!!!!!

korang penah tak dapat dari ayah korang yang mengatakan die ade di sebuah tempat.....tapi sebenarnye die ade kat sebelah korang...haaaaa.......aku penah kene. aku tak pasti orang ni salah antar mesej ke atau ni salah satu care terbaru nak menipu orang.....macam2 zaman sekarang ni.

mase aku dapat mesej ni,ayah aku ade dengan aku. aku ingat nak call balik....ahhhh....malas aku.
ape2 pon hati2 kalo dapat mesej yang mencurigakan. kalo mesej nye cam pelik je....ahhhhh...toksah layan..
ok!!!!

3 comments:

-iEkA DaRLink- said...

ehh aku pon penah dapat mesej nih!
da la dapat pukul 1pagi..
no pelik plak tu..
seram je aku rase..
sebijik macam mesej ko tu..

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Salam Maal Hijrah" 1432H/2010M.
MEMANTAP UKHUWAH, MEMPEKASA UMMAH.
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
Bentangkan ku permaidani
Dari baldu berwarna putih
Moga tak ku terasakan
Cubaan yang ku galas ini
Kepada Mu titianku
Hijrahkanlah diri ini


EEEEMMMMM jangan layan masej cam tu bukan dapat hasil pun.... kalau di layan ade karang kena tipu

lea said...

ayat indon xleh blah..haha

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan