nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Tuesday, May 18, 2010

selamat hari cekguuuu


terime kaseh cekgu2 SKPN 5
join on facebook(click here)
terime kaseh cekgu2 maahad muar
join on facebook (click here)
terime kaseh cekgu2 sbpi mersing @ sekolah menengah sains sultan iskandar
join on facebook(click here)
terime kaseh lecturer KMJ
terime kaseh lecturer uitm segamat
join on facebook(click here)
salam kengkawan..
huhuhu nampaknye cam dah terlambat je nk ucap selamat hari guru...ahhhhhh...dulik ape...huhu....xsempat lor nk update blog..idea ade tp jari jemari ni malas nk menaip...byk lg kje yg nk di buat.huhuhu

aku nk ucapkan selamat hari guru kepade sumue cekgu kat malaysia ni especially cekgu yg dh mencurahkan ilmu kat aku. harap segale ilmu yg diberi dihalalkn. daripade cekgu sekolah tadika sampai la ke lecturer yg dh mengajar aku...camtu gak kat cekgu ngaji...mak ayah yg ajo aku membace mengire...semue tu la cekgu ak...tak lupe gak kat encik pengalaman coz pengalaman tu gak yg mengajar ak erti kedewasaan.....cewahhhh...ayat takleh blah hahaha....

yg plg penting....aku ucapkan syukur pd tuhan...walaupun ak byk wat dose....DIA tetap berikan kite oksigen.......

diharap cekgu2 tak kire disekolah mahupun di university, dapat mendidik & mengajar anak bangse kite dengan penuh kesabaran dan jujur dalam tugas.. sesungguhnye tugas & amanah seorg guru tu berat jadi buatlah yg terbaik.....terime kaseh cekgu!!!!

maap salah silap
salam

2 comments:

intan payung said...

cikgu ngaji tu yg penting hehehe

Afzainizam said...

Salam Dari kami
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
http://firestartingautomobil.blogspot.com

ha..ha.. gua bukan cekgu but awek gua nak jadi cekgu...

Beb... lama tak dengar khabar berita ko... kali ni ko muncul... rasanya tak lambat...

guru... gua tabik kat cekgu... kangkadang tak kira waktu dudok kat sekolah ambil tau hal murid... mengajar tak kiralah sukan atau ape jua tanpa jemu....

Dulu gua kena rotan ngan cekgu sekolah agama petang... tak pas ujian doa Qunut... kena baling ngan pemadam papan hitam pasal tak tau baca jawi... kena cubit sampai terkupas kulit.. but aku tak rasa marah pasalnya kalau dia tak buat cam tu hahh sampai sekarang aku tak tau ape pun... Doa Qunut pun tah kemana... beb aku syukur kena rotan tu .... cekgu terima kasih ...

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan