nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Saturday, August 22, 2009

aku sambung belajar

salam to all my dear frenz
lame aku tak menconteng kat blog ni, anyway, just nak berkongsi dgn u all. aku dh sambung study tapi aku amek pengajian jarak jauh kat uitm s.alam. agak penat la...ye la kan, kene ulang alik muar ke s.alam.huhuhu
ape yang buatkan aku lebih semangat, ramai antara rakan2 aku kt sane, semua dah berumur, dah ade anak bini, tapi diorang ade motivasi yg tinggi dlm diri diorang. aku ingat aku yang paling jauh, tapi rupe2 nye ade lagi yg lagi jauh, dr perlis, terengganu. fuhhh...aku tabik r dengan diorang.
tapi yang tak best nye, ramai yg ingat aku 25 tahun dan dah berkahwin...huhu...sedihnye, aku baru 21 tahun laaa...huhuhu....
aku ucapkan bebanyak terime kaseh kt member2 aku, yela, walaupon aku lebih muda daripada diorang, diorang layan aku macam sebaya, dan tolong aku bile aku ade prob...thanx kengkawan

doakan kejayaan aku ye ^-^

salam

maafkan salah silap
aku insan biasa

2 comments:

small magician said...

baguih lar y..
stdy jgn xstdy
huhu

Benjy Hairey said...

teruskan usaha...chaiyok2x

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan