nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Thursday, August 27, 2009

cara baru curi duit!!!jage2!!!

salam to all frenz
amacam hari ni??pose tak??huhu...
anyway kali ni aku nak bgtau pasal cara baru curi duit, kalo dulu org sibuk pasal pukau memukau, kali ni main tepok je, haihhh...macam2. actualy bende ni dh lame, tp semalam aku terbace kt suratkabo. pada kengkawan yang selalu kuarkan duit kat mesin ATM, hati2 yer...lagi2 pada waktu malam. pencuri ni akan menepok bahu korang & bagitau duit kowang tercicir(padahal takde pon), diorang akan tepok bile korang baru letak kad ATM kowang...mase korang tunduk tu la diorang akan curi kad ATM korang or gantikan dengan yang palsu.
So hati2, maybe post ni post yang biase, tp aku harap sangat, hati2 bile kuarkan duit

bile tgh masukkan kad ATM, jgn toleh kemane2,walaupon ade org yg tegur, kalo nak toleh pon,amek kad tu, ok!!!

maafkan salah silap

-aku insan biasa-

p/s: kat kampong aku, ade sorang makcik terkena. pencuri ni dtg,die jual barang, pastu buat2 berminat nak tgk gelang emas makcik ni, makcik ni pon hulur tangan die, sekali kena sentuh, trus tak ingat pape, sedar2 je gelang dah ilang.

semoge Allah lindungi kita,aminn

2 comments:

olin said...

salam, jom join contest teka-meneka kat blog olin ye~

CURHAT HATI said...

Hehehe salam ..

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan