nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Tuesday, January 10, 2012

video - lu tolong orang lain, lu dapat ganjaran

SALAM, ingat lagi entry aku semalam pasal 3 langkah nak jadi kaya? di bawah ni ade sebuah video yang pada aku sangat touching kerana tak kira betapa besar atau kecilnye pertolongan kita pada seseorang, insyaAllah, kita akan dapat ganjaran yang setimpal. 

ingat,
nak kaya ilmu, kena kongsi ilmu
nak kaya harta, kena bersedekah
nak kaya hati, kena saling menyayangi dan membantu orang lain

EHEM2...gua bukan pakar motivasi, gua budak biase yang pakai baju buruk yang nak berjaye same2 korang :-)

6 comments:

Terbang Bersamaku said...

dalam hidup nie kena saling bertolak ansur dan saling bantu membantu...saling memberi dan saling melengkapi..

CintaZulaikha said...

nak jadik LU tu lah..hehhe

Awie Omar said...

NEXT TOP BLOGGER 1 AKAN BERMULA
12 TENGAH MALAM INI (12/01/2012)
NANTIKAN KEMUNCULANNYA

SEBELUM TU MEH LAYAN BACA NI
http://awieomar.blogspot.com/2011/01/10-filem-terbaik-arahan-allahyarham-tan.html

Awie Omar said...

PERINGATAN UNTUK PESERTA NEXT TOP BLOGGER 1
http://awieomar.blogspot.com/2011/04/next-top-blogger-1-episod-1.html

mas saari said...

melawat peserta next top blogger!
good luck ok..

Afzainizam said...

betul-betul kalau nak kaya biar sama sama kaya... bukan kaya sengsorang... nak kaya kena belajar dan ajar orang sama kaya

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Story terbaru blog kami...
tip kereta semasa banjir

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan