nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Tuesday, January 17, 2012

gua, manager bank, dan kisah malam pertama

SALAM...
ape khabar korang semua? sehat? tadi pagi gua pergi bank, maklumlah duit dah abes. kenalah korek duit kat bank. gua pergi bank mane ade smart-smart. tiap hari gua pakai baju pagoda dan seluar burok koyak2, itulah pakaian rasmi gua, korang nak kutok? gua pedulik hape? huhu. amboi ganas nye hehehe. 

tengah gua nak keluarkan duit tu, tetibe manager bank dok cuit gua dari belakang, yup, gua tak tipu manager bank, kitorang memang selalu borak2. gua pon ape lagi, terkeluar la perkataan,

"OPOCOT MAK KO!!"

adessss, segan gua, gua ni dahle kuat melatah. last2 manager bank tu dengan selambe je cakap,

"ini bahaye ni, kang malam pertama bini baru pegang sikit, dah melompat. tak setel-setel nanti."

perghhh gua segan jer, dahle cakap depan kakitangan bank tu, diorang pon senyum2 je huhuhu. keluar je dari bank, gua dah terbayang malam pertama gua, harap2 jangan la gua dok melatah malam tu......

4 comments:

Munnafendy said...

hahahahaha nasib la... =P

Miz Waniey said...

dah boleh berubat tu sikit2....haha

Awie Omar said...

Nasib baik terlatah perkataan yang ok la.. kalau terkeluar perkataan yang lucah, habislah.. kena 'band' terus nama dari simpan duit kat bank tu.

Awie Omar said...

NEXT TOP BLOGGER 1 EPISOD 2
DAH ADA.
http://awieomar.blogspot.com/2011/04/next-top-blogger-1-episod-2.html

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan