nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Saturday, January 3, 2009

tag from buzz...haiyaaa!!!

demi tak menghampakan ko wahai buzz..aku wat gak tag ni...hampehh!!!


1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
benda hidup ke benda mati??kalau benda hidup,mestilah my family,kalau bende mati,mestilah handphone,jam,katil,bantal,tilam,kipas,kereta...hahahaha

2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri??
minyak motor

3. Dimanakah tempat impian perkahwinan kamu??
tempat impian takde lg...buat kt umah jer,jimat duit

4. Berapa lama hubungan kamu berkekalan??
adeh??hubungan apa tetibe nih??xpaham

5. Adakah anda dilamun cinta??

cinta??

6. Dimanakah restoran terakhir kamu makan malam??
restoran idaman kat batu pahat,makan tomyam ngan adik2 aku after mainn boling

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli??
hijab sang pencinta-ramlee awang murshid

8. Apakah nama penuh kamu??
irwan miswan

9. Kamu lebih senang ngan mak atau ayah??
senang ape???dua2 ok jer

10. Namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda??
tak terlintas lg

11. Sebutkan 8 nama sahabat yang paling rapat dengan kamu??
alamak...ramai lor...kang jeles diowang kang kalo aku tak letak name diowang...hurmm...xpelah...aku letak je la sape2 yg terlintas skrg ni

-eila lala>gurl yg superb..die pandai,penyabar...
-adib>kawn kmpong aku yg sentiase bersama2 aku,sedih,gnbire..kami bersama,thnx dude
-pika > aku mmg pelik ngan die...sentiase tenang n hepiiiii
-yana>aku panggil die pontianak..hahha...dulu die tembam tp berjaya men slim kn bdn die..
-arff>budak uitm yg mmg pelik...lain dr yg lain...kepala mmg mcm aku..layannnnn...sekrng jd saudagar minyak..heheeh
-nanie>budak tembam tp baik hati...suke sakat owang...huhuhu
-fiza>budak kampung aku gak...pandai bab-bab letrik..welding...pasang litar...kalah aku...
-cico>kawan belajar aku....yg dh transfer ke sabah...waaaaa....waaaa

12. Adakah kamu mencuci pakaian kamu sendiri??
masa kat hostel,mmg r basuh sndri...dh keje sepenuh mase ni,adik2 ku yg baik hati yg basuhkan...haahahah...terime kaseh N.....V...rajin adik2 abg

13. Tempat yang paling seronok kamu mahu pergi??
- luar negara : disneyland..nk pelok mickey mouse...hahah
- dalam negara : gunong ledang...hahaha

14. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu??
bersedialah buzzz
a) guru cinta ku...haahah
b)ramai peminat...sentiase dikelilingi gurlz
c) al-buzz as-syaitonn...ingat lg gelaran nih???hhaaha...
d)terejal gile tp mmg baik hati....jujur ni...jgn kembang idung ko
e) budak pandai


15. 8 perkara yang amat saya gilai??
- Xderla sampai tahap gila
a) rock kapak...lagu jiwang tangkap lentok dulu2
b) novel from ramlee awang murshid
c) honda cbr...ughhh...bila mau dapat
d) maen game...luv my psp
e) sawit
f) sawit
g) sawit
h)sawit



16. Pelukan atau ciuman??
ape punya soklan daaaa

17. 8 perkataan yang sering diucapkan??
tak pasti laaa.....
a) harga sawit turun....
b) sabar je laa...nak wat camne...
c) kesian kat org kampung...
d) nak diet tapi lapar....
e) letih...letih....
f) syukur je la....daripada takde harga sawitnye
g)gonjol!!
h) Alhamdulillah..



18. 8 buah buku yang paling baru baca??
xde la yg plg baru sgt...kadang2 ulang2 je bace
a)
hijab sang pencinta
b) rich dad poor dad
c) trump 101
d) the secret
e)ungu karmila
f)cinta sang ratu
g)
h)

19. 8 lagu yang saya boleh dengar berulang kali??
- samudera > salam sejahtera
- menjaga hati
-putra> cinta kain putih
-crossfire > cinta pantai merdeka
- exist > rahsia pohon cemara
- bayangan guruan
- spring > pesanan buat kekasih
-iklim > bukan ku tak cinta
- iklim > suci dalam debu

20. Mari Men ' tag ' 8 orang len..
a) arep
b) lala
c) pink butterfly
d) nani
e)seekers
f) yana
g)bukan cinderella
h) pika pika

2 comments:

nanie naqi said...

tag ni nnti la ak wat y..umah ak tade tenet ag..dh de tenet t ak wat..huhu..kt cc mls plak nk menaip lbh2..later k..=p

buzz said...

cet..
ni macam nk balas dendam je ni..hahaha...

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan