nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Thursday, November 25, 2010

honda bulat c70 yg rare!!!!

salam....heheh kali ni saje je nk tnjukkan moto honda bulat yg jarang korang nampak,bukan rare ape,kalo kat kampong biase nampak...kalau kat bandar susah sekali keh4....gambar ni aku curik kat sedare aku nash keh2....moto ni walaupon burok,korang tengok kekuatannye...bape orang sekali bawak keh3......

6 comments:

azwa_amani said...

lame x tgoh honda ni...huhuhuhu..comelnyerrr... :)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

best..kalu di tacap mahal lagik ..
kekbun pisang pun belasah pakai honda ni...lasak

Miss Yaty said...

wah!kuat gile motor ni...
mmg biasanya moto lama lagi tahan lasak dari moto baru...huhu

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

wooooo honda sawit kalau kat kampung aku panggil pasal mmg buat angkat sawit macam tu lahhh...

motor ni kalau bikin cantik cantik lawa tau... pasal aku ada buat bikin baik punya motor honda cup ayah aku.... tapi hilang kena rembat kat pencuri depan masjid cehhh tak guna punya pencuri

Amy Syaquena said...

salam..

wah bestnya lame x merasa suasana macam tue...

SyafiqaNabila said...

haha cool gilerrr

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan