nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Wednesday, September 22, 2010

mari cat mengecat bersama FIRESTARTING AUTOMOBIL!!!!


salam pade kengkawan yang aku sayangi huhuhuhu....sayang ke???

kali ni aku nak promote bengkel cat mengecat kat JB. agak dahsyat gak diorang nih. ade jer customer yg datang. tak penah lengang pon. huhuhuhu
yang aku lagi respek, blog diorang ni. selalu bg tips2 yang bergune berkenaan kenderaan yang kita selalu guna. anyway teruskan membaca.. mane la taw terdetik nak cat kereta ke...motor ke....kalau cat rumah, aku tak pasti...tu kene tanye tauke maaa :-)

Selamat datang ke FIRE STARTING AUTOMOBIL . 617, Jalan Serunai11, Taman Selang, 81400, Kulai Johor H/p tel/sms: o17-7405372 (Azli).
e-mail: afzainizami@yahoo.com
blog: http://firestartingautomobil.blogspot.com/

Perkhidmatan yang kami sediakan

Mengecat (Painting 2K, Metallie, Special Effect, Diamon 3D)

Pemasangan 'bodykit', FRONT SKIRT,LEFT SIDE SKIRT,REAR SKIRT, CENTER REAR SPOILER(PU/FIBER GLASS) pelbagai model kereta.

Ketuk 'body/kemek

Tempahan papan Number plat kenderaan

HARGA TUKAR COLOUR 2K

1.) SOLID 2K
(RM 1500.00 – RM 2000.00)

2.)METALLIC 2K/ PEARL
(RM 1500.00 – RM 2300.00)

3.)SPECIAL EFFECT
(RM 2000.00 – RM 2500.00)

4.)DIAMOND
(RM 2600.00 – RM 3200.00)

5.)3D(COLOUR)
(RM 3000.00 – RM 3800.00)

6.)3D + DIAMON
(RM 4000.00 – RM 6000.00)

7.)SPECIAL EFFECT + DIAMOND
(RM 3000.00 – RM 4000.00)

HARGA LAYANG LUAR 2k COLOUR

1)SOLID 2K
RM 900.00 – RM 1400.00

2)METALLIC 2K/ PEARL
RM 1000.00 – RM 1500.00

3)SPECIAL EFFECT
RM 1300.00 – RM 1600.00

4)DIAMOND
RM 1500.00 – RM 1800.00

5)3D COLOUR
RM 1600.00 – RM 2000.00

6)3D + DIAMOND
RM 2000.00 – RM 2500.00

7)SPECIAL EFFECT + DIAMOND
RM 1500.00 – RM 2000.00

CAT LAMBAT KERING

CAT LAMBAT KERING
RM 800.00 – RM 13000.00

LAYANG SATU BODY LAMBAT KERING

CAT LAMBAT KERING
RM 600.00

POLISE KENDERAAN

POLISE
RM 100.00 – RM 130.00

NOTE..PERHATIAN UTK SEMUA PELANGGAN......
HARGA MENGIKUT KEADAAN BODY KENDERAAN & MODEL KENDERAAN..

2 comments:

Afzainizam said...

-SalamAidilfitri-Maaf Zahir & Batin-
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat

thanks kerana promote bengkel aku ni... adoiii aku malu lah plak .... jutaan terima kasih atas sokongan anda kat kami....

apa pun kita sesama suport perniagaan bumiputra... tapi aku punya bengkel ni kecil aje... cukup makan pakai aje....

pasal tip-tip tu alahhaai benda kecil aje... untuk kongsi bersama... aku rasa sebagai blog automobil rasanya kena selitkan maklumat berguna sikit, itu tanggungjawab kami untuk sebarkan pengetahuan kami untuk kita bersama...

alhamdulillah aku bersyukur dapat kenal ngan ko ni....

muhd zamier zamier said...

Cat lambat kering ni biasa guna kat keta ape?kualitinya ok x?

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan