nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Wednesday, September 22, 2010

tragedi 17 september: treler terbalik a.k.a drifter terlampau


salam kengkawan....agak lambat aku post pasal kemalangan ni. 17/9/2010, lori sawit milik JTM Enterprise,sebuah company kecil telah terbaring di korner ladang teh selepas bandar Kluang menghala ke sg kahang. menurut pemandu treler tersebut yang juga merupakan pakcik aku, dia baru sahaja memotong sebuah motor, lepas tu ade kereta hampir berlanggar dengan treler yang dipandunya. pakcik aku mengelak sedikit,tapi malangnye ekor treler tersebut dh terbabas sikit ke tepi jalan menyebabkan ekor treler tersebut terangkat. pakcik aku cakap lepas dia ternampak tayar belakang terangkat,dia terus pengsan. sedar2 dia dah berada di hospital. alhamdulillah die tak pape, cume cedera ringan dan kepalanya benjol kerana terhantuk.

berhati-hati, malang tak berbau.

lagi gambar


bertaburan jua

aku mengiring


menyorok di belakang tiang


lagi2


aku berdiri juga

2 comments:

Afzainizam said...

-SalamAidilfitri-Maaf Zahir & Batin-
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat

wooooo terbalik lori tuuuuu... isshhh mujur hanya benjol kepala aje pakcik ko tu.... terantuk sampai pengsan.... beb kelapa sawit tu tak ade orang rembat ke.... moga pakcik walfiat hendaknya didoakan...

lori tu camner citernye yee... dah angkat ke belum

beb aku ade baca majalah kapcai keluaran bulan ni..... giler lahhhh... wak angkat sawit citernyerrrr.... iissshhh pasal aku baca blog ko ni banyak ayat sawit macam kat dalam majalah kapcai tu... baja sawit... angkat sawit.... semua kerja pasal sawit.... isshhhh kerja sawit pun dapat buat motor LC ko gempak... gua tabik kat ko....

♥cutebabygirl♥ said...

woishhhhhh
nampak mcm dasyat.
syukur la xde pape kcederaan teruk~ :)

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan