nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Tuesday, August 24, 2010

kenangan bebudak lahir tahun 80-an!!!

ni la gambar aku mase darjah bape pon tak ingat daaa

salam pade kengkawan sekalian huhuhu...anyway sehat sumer??moge sehat sejahtera hendaknye di bulan pose ni...tengah2 dok2 belek internet...aku tgk kat gambo2 lame...adoi2.....sesape yg lahir taun 80-an mesti ingt....huhuhu...yerla...bile dh tgk pic2 ni....aku terfikir...rupenye dh tua dh aku yer...dh lame aku tnggalkan zaman2 tu....byk kenangan zaman persekolahan dulu. nape la dulu takde kamera henpon,bleh aku amek gambo, leh aku tengok zaman sekarang. haishhh...rindu saat2 tu huhuhu...sesape yg ade pic lame or ceriter2 lame leh r antar kt emel irwanmiswan@yahoo.com.....:-)



RMT....rancangan makanan tambahan hahaha.....adoi2...aku paling takleh blah. ade yang tak dapat RMT pon diorang dok makan gak sebab budak2 yg dapat RMT tak makan...huhu..aku pon dok belasah gak...untong makan free hahaha...tp hasilnye...pewot ku yg besar hehehe



sape2 yg betul2 bace buku smpai abes pastu tulis kat buku nilam ni memang aku tabik spring hehehe sebab aku rase rmai antare kiter yg bace sinopsis je...xpon tiru kengkawan laen hahaha...jgn dok nak tipoo aku ler hehehe
kowang jgn tipu aku...mesti kowang penah tiup bende alah ni kn?kn?kn?
game ni bg kenangan terindah gak r kt aku. aku ingt lg...mase tu cuti sekolah. bru pas upsr. aku ckp ngan mak aku...mak....Y bosan r...xd wat ape...ye r..kdg2 aku tlg ayah aku...kdg dok umah je xd wat ape. so mak aku belikan game ni kat paso..haishhh...sedih gak r...yerla...aku ni bukan orang senang...tp mak sanggup belikan...ntah mane yer game nye ni huhuhu...maap mak...ilang mane ye huhu...

perghhh...dr dulu smpai skrg aku xdpt pegang pon game ni..huhuuh...ade bdk kt kampong aku men bende alah ni. die maen super mario...street fighter...besh nye...aku men teng2 je huhuhu :-P
sticker stylo ni aku penah kumpol dlu...tp aku kumpol je r....xtau nk tampal mne. syg plak.xsilap aku...aku ad bju ni dlu huhu nk cari blk r bju tu heheheh...

tora datang lagiiiii hahaha...aku jarang beli huhuhu...cehhh yeke??mne la aku ingt. eh...skrg ade lg ke x eh??

mamee ..hahaha...makanan kegemaran semalaysia...smpai sekarang pn ade lg...huhuhu


ade lg x ding dang ni kan??

aku ingt lg bubble gum ni. aku abeskn pastu kotaknye aku wat tiup2...huhuhu....jd alat muzik r kononnye...kreatif kite dulu2 kn? huhuhu

nyum2...alahai..biskut ni. aku suke kalo makan biskut ni...makan bawahnye dulu bru makan yg manesnye hehehe...besh2...baru2 ni aku g kedai runcit...ade jual lg r...wawawawahh...blk keje t mau beli r hehehee....sambil makan beskut ni sambit tgk citer otromen heheehe


hik3...adoi2...hampir lupe aku dengan gule2 getah ni..alahai....memang save sape beli sebab leh bagi2 hehee...aku ingt...aku beli gegule getah ni mase sekolah agame waktu petang x silap.huhuhu...aku pon dh lupe rasenye. pastu xsilap aku...ade gule tah....sampulnye leh wat tatu yg leh ilangkan gune air...ade x??aku lupe r hehehe

haaa..mesti kowang ingat lagi pemadam ni kan? huhu...aku ingat lg. dulu aku beli pamadam ni aku wat bentuk kereta hahaha. pastu kitorang men tindih2 pemadam. sape dapat tindih kire champion r hahaha. hurm...bru aku teringat...adek aku takde pon beli pemadam cmni. skrg pensil picit2 pon dah ade pemadam belakang nye huhuhu....

mase dulu2 kawan2 aku ramai gune kotak pensil ni. pergh...siap leh bukak depan belakang. ,kire sape yg pakai ni kire dh cukop kaye r hehehe. tak silap ak ade pengorek kot...ntah...dh lupe ngeh2...sekarang ad lagi x??


jgn lupe sume ni sbb zaman skrg budak2 x smpt lyn bende2 ni. kite akan sentiasa berubah, cume asal-usul kite yg permanent. huhu~ pas r kt member2 korang.... mesti diorg tersengeh2 bace mende nih~~



sumber gambar:

http://mforum2.cari.com.my/



4 comments:

pendekar mustar said...

haha..alien workshop terbaek kot..!tp smpai skang aku xtau ape mende alah 2..

Afzainizam said...

.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•.
----==--Kami Mengucapkan---==----
Selamat Hari Kemerdekaan ke 53
'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•'
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com

wehhhh ko ade gambau lampau... waaarrggghhhh .... kau ni memang menghargai masa lampau lah.... bagus tu sesekali kena kenag masa indah dulu-dulu.... kita tak akan jadi lupa pada daratan... aku suka perwatakan ko ni....

Afzainizam said...

.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•.
----==--Kami Mengucapkan---==----
Selamat Hari Kemerdekaan ke 53
'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•'
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com

RMT tu zama aku dapat susu setin bawak balik... pastu makanan kat sekolah kena bawak kayu api untuk masak RMT ni... ye lah kita orang ni bukan berada sangat lah masa tu... aku pon dapat bantuan tu gakkk

Anonymous said...

haha, aku pon jenis suke mengimbao kenangan2 lalu gak.. haha.. citer tomatoman.. jettoman.. power rangers.. sesame street.. pastu siap aku gi carik lg ustazah yg ajar aku mse tadika.. dier pon da x igt aku.. haha.. aku lahir taon 90.. pon aku alami gak mende2 yg ko mention atas tuh.. huhu.. btw, alien workshop tu aku baru je carik kt nternet.. its a skateboarding equipments.. board, bearing, tshirt sume ader dorg jual.. tp mmg gile r ntah camne sticker tu kite leh suke (satu mesia tau psl sticker nih) tp xtau pon tu related ngan skateboarding... huhu..

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan