nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Tuesday, August 10, 2010

rodadua pictures: CARNIVAL AUTOSHOW E22-SENAI~DESARU EXPRESSWAY 2010 part 2


salam kengkawan....jom kite tengok moto2 cantik mase CARNIVAL AUTOSHOW E22-SENAI~DESARU EXPRESSWAY 2010....taniah diucapkn pade kwn2 ak coz telah berjaye sebat dua2 kategori...johan standard body dan johan extreme modified.....berbaloi dtg dr jauh naek unser ye huhuhu......




honda petak sasuke(memang rare)...tiade dipasaran....harap maklom. huhuhu.biase org2 tua bawak moto ni g kebon. tp mamat ni dengan usehe titik pelohnye berjaye menaekkan name moto ni di arena autoshow....ngeh2...taniah boleng......



moto ni byk kalo dapat johan. taniah gak kat ko gemok. jelez aku huhuhuhu















5 comments:

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°
رمضان مبار… رمضان كريم… رمضان مبار…
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°

Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Ramadan bulan yg mulia..
Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.

tahniah pada mereka tu... wahhh cantik lah tulisan jawi ko tu... boleh bacalahhh

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°
رمضان مبار… رمضان كريم… رمضان مبار…
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°

Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Ramadan bulan yg mulia..
Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.

ni ko tak turut serta ke... kalau tak ko yang sapu tempat pertama tu..

J.M.R said...

bley ride tak mtr cmtu?:-p

SELAMAT BERPUASA di bln ramadhan..SEMOGA KETEMUI BARAKAH&NUR NYA..amin~

budak kampung said...

afzainizam: aku xdpt join r otoshow tu coz kje huhuuhuhu.....wahhhhh.....cantik apenye.....tulisan bdk sekolah lg cantik taw huhuhuhu
jmr: moto boley ride tp xtaw r ride smpai mane huhuhuuhu

Aidi-Safuan said...

pergh! congratz kat kawan ko bro! gler gempak arh~

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan