nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Tuesday, January 25, 2011

naseb baik lelaki tak kene period!!!

SALAM.....
aku pon pelik la. tiap kali period je mood gurl ni laen macam jer kan. macam beskut chipsmore,jap ade jap xde. pastu mood nye berubah2. kalau kite wat camni,salah,suruh wat camtu,bile wat camtu,salah plak,nak camni plak. aduhaiiiii.... kadang2 pening pale otak nak layan customer pompuan nih. huhuhu. naseb baek pompuan yg period,kalo laki2 yg period abes kene karate kerusi meja nih keh3

dulu ade gak kengkawan cerite ade gurl sampai terguling2 kat lantai sebab tak tahan senguggut. perghhh...sampai terguling2 tu...kalo laki terguling2 sebab nak tak tahan nak berak kot keh3....aduhaiiii....

ape2 pon pade kaum pompuan,sabor2 la yer...pastu kalau time period tolongla kawal perasaan tu. kesian kami lelaki ni kan huk3

maap salah silap :-)

1 comment:

Aszira Yessy MahSury said...

Salam...
terjumpe blog u drpd iklan nuffnang..
haha..
well dah mmg tu lumrah pompuan..
mmg mood xkan menentu.. huhu
I've follow your blog, please follow mine.. :))
http://aiharas.blogspot.com/

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan