nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Wednesday, November 19, 2008

CerItAkU DALaM vIdEoKu

video ni bukan aku yang buat....snap gune camera je...huhu....mase ni kmpulan yg aku anggotai,TEENTA UITM SEGAMAT masuk pertandingan kat UKM ngan kat UITM MALAYSIA....alhamdulillah...dpt tempat ke 3 mase kat uitm malaysia....saksikan...

  • video nasyid TEENTA uitm segamat @ uitm malaysia (click here)

video ni aku wat time nak g lawat cikgu aku kat sbpi mersing yang nak pindah.....pada sesiape yang rase die batch form 5 2005 sbpi mersing.....meh r tgk video yg tak seberape ni ye :-)


video ni aku wat nak masuk pertndingan wat video kat uitm segamat....tajuknye friendship...tp dpt saguhati je....huhuuh....tp aku wat video ni khas utk bebudak clas aku kat uitm....kalo kowang nak tgk bleh je...


video yg bawah ni plak....montaj yg aku wat utk LUREM marketeers sesi januari-jun 2008 uitm segamat....yg sedihnye montaj ni tak dapat ditayangkan sebab masalah teknikal....hurmmm...ape-ape pown sape2 nak tgk hasil keje aku yang tak seberape ni dipersilakanlah ye :-)

11 comments:

berrykisses said...

masok nasyid ke ?

BuDaK kAmpUnG said...

nape,x caye keee

akustatikustik said...

video claz botak..aku rindu~~

izzahismail said...

da tgk the video.
why?
iza kat uia la not um.
huh?

haha.take care!

BuDaK kAmpUnG said...

huhuhu...ko rindu kat sape dowh...hahahaah...kan kowang dok kat segamat tuuuu

BuDaK kAmpUnG said...

sori izza....alamak...dimaafkan x ni??

akustatikustik said...

rindu la..
sbb aku bkn kt segamat..
lgpon ko jawe aku rindu
lame xjmpe
ko tuh jawe
uish!

BuDaK kAmpUnG said...

huhuhu...yerla....haaa...kalo dh rindu aku tu ape kate ko blanje akuuu
hahahaha

akustatikustik said...

ceit!
mane aku nk korek wet nk lanje ko botak
kasihanilah daku
:)

BuDaK kAmpUnG said...

ko kan kaye...dh le pakwe selaloo blanjee

akustatikustik said...

byk la ko..
pandai la ko wat cite tpo ni yeh..
haha
naty naek sem dtg la segamat
:D

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan