nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Friday, November 14, 2008

kAWanKU YG poYO -part 1

semalam..aku cube contact ngan salah seorang musuh aku...musoh study la...hahahahaha........namenye norazlillah ...huk3......die pandai.....byk ckp...huhuh....die kate die takde semangat sem ni...haiyaaa.....sudah mau last2 exam dh takde semangat ke...haiyaaaa......meh sini kami yg tak study ni bg smgt...hahahahah........eila....be strong ok :-)....kwn2 ku yg kt uitm pown......be strong......haaaa....ni kawanku yg name nye eilaaa....die mmg teramat poyo....kate die takleh wat la....xde semangat la...ape lah...mcm2....haiyaaa....mmg kuat pancing budak kecik ni...hahahahah.......

huhu...aku ad ramai lg kengkawan yg mmg poyo2 gak...diowang ni la yg byk bantu aku mase kt uitm...mase excident..mase takde duit,huhuhu...mcm2 la....diowang pown support bisnes topap aku...ingt lg bile aku masok dewan kuliah jer...name ku d panggil...botakkk....botakkkk.....yg paling galak panggil aku botak haaaa....namenye liana...si pontianak tu...hahahaha

jgn mara yana.....x lupe gak sowang kawan aku...si ain.....yg mulut mcm kak engku..hoho......mkn pown mmg tak ingt dunia..aku suke kalo dok mkn ngan si ain ni...seronok die mkn...huhuh
uhu




haa....nk taw lg kengkawan aku yg giler2????nnti aku knalkan lg..heheheh...sabo2......
aku nk tutup ofis nih,nk g solat jumaat
solat la kamu sblm kamu disolatkan
adiosssssss

mohon ampon salah silap :-)

9 comments:

kaoru kasuga mizutani said...

saya tak poyo!~
*kna sawan!!* haha!~ baru balek dr exam.. huih.. wtf! taley jawab.. mampos!!~

BuDaK kAmpUnG said...

sabor eilaa.......sabooooo

akustatikustik said...

eila ni da nk gile ape..haha!baru balik paper ape eila..aku ase sume paper aku xdapat nk jawab..

botak!!!!!!!!!!!
siot jek ko popular kn name aku..huh!

BuDaK kAmpUnG said...

eleh..biile mase aku popularkan name ko...wekkkkk,ko ngan eila same je....poyo lebih......ckp xdapat jawab tp score gak

akustatikustik said...

score plak..ko ni..aku tawakal jek la weyh jawab..jnji lepas dah..takowt weyh..huhu
ko xpopular kn name aku?huh!

BuDaK kAmpUnG said...

hahaha...ko mmg poyo...kite wat deal nak??kalo ko score,ko kene dtg muo blanje aku...amacam

akustatikustik said...

haha
ok kite da deal kn
tp aku berharap jgk pointer aku tggi
muahaha

BuDaK kAmpUnG said...

aku doakan semua kengkawan akuu

akustatikustik said...

yeay!
maceh..
:)

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan