nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Sunday, November 23, 2008

Majlis Fatwa haram yoga

aku terbaca kat berita harian hari ini....yoga telah diharamkan sebab yoga berasal daripada masyarakat Hindu menggabungkan tiga unsur, iaitu amalan fizikal (senaman), keagamaan serta mantera pemujaan bagi mendapatkan ketenangan, manakala kemuncaknya penyatuan diri dengan tuhan, yang boleh merosakkan akidah umat Islam. aku pun tak penah mengamalkanya...tapi sape2 yang nak taw pasal yoga ni...bleh click kat sini

kalau nak tahu berita lebih lanjut mengenai pengharaman yoga ni....korang click kat sini

3 comments:

berrykisses said...

tak penah tau la pulak yang yoga ni haram .

Ampivia Woods said...

~comel~

BuDaK kAmpUnG said...

kalo berry nak taw..bace akhbar berita harian hari ni ye...xpown click je kat link tu k

amvipia woods...ape yg comel??huhuu

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan