nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Sunday, September 22, 2013

KL Gangster 2 (2013) - mahu tonton atau tidak?

Selamat petang kengkawan semua...
Ini pun aku lambat update. Aku tahu yang kecoh filem KL Gangster 2 dah tersebar kat serata Malaya. Kalau aku jadi pengarah pun aku pening. Sebab income aku dapat hasil kutipan panggung kot. Kalau nak harapkan CD, memang ramai la dok beli cetak rompak kan? Zaman sekarang zaman teknologi di hujung jari. Selagi boleh upload free, selagi tu lah nak upload. 

Aku tak tahu lah nak pergi wayang tengok cerita ni ke tak nanti. Sebab bak kata seorang blogger terkenal, dia cakap filem gangster ni lebih banyak membawa keburukan daripada kebaikan. Itu terpulang pada setiap individu yang dok tengok cerita ni. Jangan la plak bebudak sekolah dok tiru aksi-aksi dalam filem ni. Baru potong 'anu' dah sibuk nak jadi gangster. 

Lu gangster? Ada yang lagi gangster dari lu. Lu boleh pecahkan kepala orang tapi ada yang lagi kuat. Dia boleh pecahkan dan habiskan dunia ni sekelip mata saja kalau Dia mahu.

PSSSTTT...Aku lagi suka tengok adiputra kat KL Gangster pertama, rambut hitam, badan tough macam aku. (okey, yang ni perasan)


2 comments:

Amrin Aziz said...

Bro nak mintak tolong skit le,saya ada tanam cili,nak tanya kt bro kawalan serangga nakk pkai racun jenis apa? Harap bro dpt tolonglah ye

Amrin Aziz said...

Bro nak mintak tolong skit le,saya ada tanam cili,nak tanya kt bro kawalan serangga nakk pkai racun jenis apa? Harap bro dpt tolonglah ye

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan