nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Thursday, November 10, 2011

biar gambar bercerita - kampung wireless

agak-agak macamana kampung ni boleh dinamakan 'wireless'? mungkinkah kat sekitar kampung tu dapat main internet freE? wahhhh, lepas ni agak-agak nama kampung apa pula yer? kampung broadband? walau apa pun nama kampung tu, kampung tetap indah tanpa traffic jam, malam boleh tengok bintang, tanpa pencemaran cahaya, oh indahnya kampung.....


1 comment:

♛ QueAfify ♛ said...

Senyuman sejenak pagi :)

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan