nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Wednesday, October 19, 2011

Angry Bird kini di Nokia 3310!!

aku tau ramai antara kita yang suka main angry bird, hyshhh aku paling tak suka. ntah pape ntah keh3. padahal hari-hari sebelom tido aku dok lastik burung tu untuk memusnahkan babi-babi yang ada hehe. dan aku rasa korang juga gemar akan Nokia 3310. kenapa? kerana keypadnya yang besh! lebih-lebih lagi untuk bermain 'snake'. keypad yang cun memainkan peranan penting untuk mendapatkan mata yang tinggi hehe. teringat aku dulu time belajar dok lawan snake gune Nokia tiga tiga seposen ni. dan kawan aku si Yassar tu paling terer huhu.

gambar ni aku ambil dari Fizz Xsesz, kebenaran? belum diketahui huhu.

PSSSTTT....ade sesapa yang nak tolak nokia 3310??


4 comments:

azrijohan said...

fuhh,handphone legend nie..hehe

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

btul ke ada? phone tu susah nk jumpe skrg.

aNaYaNa said...

ada lagi hp ni?rinduuunya...huhu

Encik Suami said...

kat mana ada jual enset nie lagi ye?
nak beli la..sbb enset nie best la.nak taip sms pun senang.

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan