nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Saturday, October 8, 2011

iklan pad wanita yang langsung aku tak paham. korang paham?

adik perempuan aku yang tolong aku kat tempat kerja suruh aku carikan cerita best. aku terfikir nak cari kat mane, maka aku yang bukan peminat tegar cerita korea pon cadangkan suruh adik aku ni tengok cerita korea kat maaduu.com. aku suruh je die tengok cerita apa-apa. dia pun tengok la cerita 'my fair lady'. aku pon terjebak sekali. tengah tengok tu tetibe ade iklan..... iklan tu sangat blur dan melampikan kami berdua. (lampi tu lambat pikup, lambat pikup tu maknenye...ape eh, alaa korang carilah kat kamus). bila iklan tu habis je, serentak aku dengan adik aku berkata,"EUWWWWWWWW, APE KAITANYYA??" kat bawah ni la iklannya, kalau korang paham, tolong paham kan aku....

4 comments:

Shaherah said...

shera macam tak paham gak.. x kan lar darah ade dalam laci tu? dieorang buang.. dalam almari ke? yg bangla sembur air td.. spray laci tu ke? macam banyak tak logik gak.. naik motor pun dalam bilik? muat ke? >.<"

laci tu agak tinggi.. tapi yang datang tgk semua macam bawah kan..

blurr dh.. hahaha.. tetiba nak meroyan jerit2.. hahaha..

shera rase2 lar.. gnie lar.. bler kawan2 die bukak laci tu.. kawan die nmpk seluar dalam.. semua seluar dalam tu macam kotor lar kot walaupun dah cuci masih ade kuning2.... so kalau seluar dalam tak nak ade kesan ape2.. hari2 pakai lar panty liner yg die promot ni..

hahha lame gak pk ni.. shera dpt clue bler mak die ckp "bang sye punyer lagi elok" bapak die ckp "jemur dah.." mcm uh kot.. >.<"

cik ziqa said...

yeahh, setuju gak dengan syira..but tak nice laa kan iklan macam ni. tade idea lain ke nak buat promotion?

Anonymous said...

sy fhm tp xnk ckp lbih... org llki xyah mbik tau.. yg pompuan, jga hygiene ktorg... sodahh... abis citee..

kubigomofm said...

jgn gaduh2, nah amik sposen sorang pi beli yg baru hahahaha

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan