nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Tuesday, August 16, 2011

cara mudah mempopularkan blog dan diri sendiri

assalamualaikum wa rohmatullohi wa barokaatuh.
selamat petang kengkawan semua. alhamdulillah, dah 15 hari kita berpuasa dan hari ni masok hari yang ke 16. harap-harap ibadah puasa kita ni diterima Allah. maaf dipinta andaikata blog ni suram muram. entry aku kali ni nak bagitau cara-cara mempopularkan diri di laman sosial mahupon dalam blog. okey ikut langkah-langkah yang aku senaraikan di bawah mengikut turutan yer:

pertama, copy dan paste maklumat/idea tanpa meletak kredit ataupun sumber
kedua, copy dan paste maklumat/idea tanpa meletak kredit ataupun sumber
ketiga, copy dan paste maklumat/idea tanpa meletak kredit ataupun sumber

okey,dah paham? bagus...cube buat tapi semuanya atas tanggungjawab sendiri. sekian.
penutup: bayangkan, korang berhempas pulas cari idea dan bahan. tetibe ade orang lain dok cedok camtu je tanpa meletakkan sumber dari mana diorang dapat. aku akui segala idea yang kita dapat ni dari Allah tapi setiap orang mempunyai hati dan perasaan ingin dihargai bukan? sekian dari insan yang kerdil hina

3 comments:

Lea IsNaw! said...

asal 3-3 tips tu nampak sama je

*gosok mata*

Nur Syazana Mohammed Sani said...

ap pasal sama saja ?

=.=

http://syazanasani.com

iyan shazlind said...

sama je tiga2...sebab tu je la cara nak mempopularkan diri/blog dgn cara yg mudah kan? :P

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan