nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Sunday, August 21, 2011

wajib tonton: ayah pekak,ayah bisu,maafkan ayah,tapi ayah sayang kamu

video ini betul-betul buat aku tacing. kisah anak yang tak boleh terima bapaknya pekak dan bisu. anak ini seolah-olah merasakan dia takde tempat mengadu.

kawan-kawan....ayah...mak..sentiasa menyayangi kita. mereka lah yang lebih memahami kita. tiada yang sempurna di dunia ini. walau siapa pon mereka, mereka tetap menyayangi anak-anak mereka........ohhh mataku masuk habuk lagi....


terima kasih blogserius!

4 comments:

CintaZulaikha said...

k fine, diri ini pon terasa habuk masuk mata...(maklumlah, diri ini dah lama kehilangan ayah..da lama tak rasa kasih sayang seorang ayah..)

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip penjagaan rantai motorsikal

ohhhh lama aku tak ziarah sini beb....

citer thailand oohhhhh menyayat hati pulakkk adoohhh pengorbanan ayah kasih ayah tiada bandingannya... anak kena hargai ayah selagi ada

Bigdaddyz said...

mak bapak kita perangai macam jembalang tanah pun ...tetap ibu bapa kita juga....syukur sahaja.

aShaBuLz said...

menusuk kalbu....nice add..tapi hak last yang tulis pasal insurance tu kureng...hehehe.

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan