nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Tuesday, February 22, 2011

middle of the road feat abi hurairah & usop: soley soley hantu kak limah

SALAM...
keh3....aku takleh tahan gelak time ni...adik aku si nurhaliza (bukan penyanyi tu yer) tu pun gelak2 tengok si abi hurairah ngan usop nyanyi lagu ni sambil makan megi.aku rase kalo mamat khalid tak letak lagu ni kat cite hantu kak limah tu,takde la aku dok sibok cari kat youtube sape penyanyi asal lagu soley2 nih keh3...lagu ni dinyanyikan oleh middle of the road dan suare diorang agak sedap.

penyanyi asal soley2


terime kaseh kepade mamat khalid kerane telah mempengaruhi kite dengan lagu2 lame camni. keh3. ape2 pon enjoy!!!!

abi hurairah dan usop

4 comments:

Cik Rimau said...

cite ni memang terbaik la.. kelakar gile.. hehe

Amira Naddia said...

apsal ramai sgt org nulih entry sal cite nieh

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

adsooiiii lawak betoiiii hantu kak limah ni.... yang hidupkan watak tu ni lahhhh si usup..... kita bakoorrr ajerrr kita bakoooorrrrr.... cehhhhh .....

woot woot said...

hahhaha dengar video mule2 tu mood classic je..tp tgok johan miming...teros gelak xD

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan