nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Saturday, February 12, 2011

nape nak besorkan breast a.k.a payudare??

 nami&nico robin from one pice...perghh cun beb!!

SALAM...
tengah dok kt warong sambil tengok tv tetibe kuar iklan,"payudara anda kecil,kurang menawan?ingin menegangkan payudara anda? gunelah bla bla bla" perghhhh...aku memang takleh blah. kalau aku dok sorang2 takpe gak. ni pakcik2,makcik2 pon ade...huhu..terdiam orang2 tua kat warong tu huhuhu. agaknye pakcik2 tu pon nak bini2 nye mempunyai payudara yang menawan kot keh3. haaaa...tetibe aku terpikir...nape tak gune istilah tetek je yang biase digunakan??ahhh...tu lain kali lah kite bincang keh4

tadi aku bace kat suratkabor,ade pompuan nih,die mendapatkan khidmat dokter untuk membesarkan buah dada@tetek@payudara nye dengan cara menyedut lemak dari badan dan pindahkan ke dada nye. terkojut aku. care tu pon ade rupenye. tapi anda2 semue jangan la teruje sangat,mane la tau ade kengkawan nak try...huhu...sesekali jangan cube coz amat merbahaye,malah lebih merbahaye daripade menggunakan silikon. lemak ni die akan tepu so xray pon xdpt nk detect if ade problem. yang takleh blah kalo tetibe beso sebelah...haaa...kan dah makin segan keh4

alahai...aku nak cakap banyak2 pon aku mane la reti istilah2 dokter ni. ape2 pon sesape yang rasenye dah besarkan buah dada@tetek@payudara die,harap tunggulah bile kahwen nanti yer...mintak suami 'kerjakan; anda. insyaallah berkat kuase tuhan besar lah ia. huhu...bukan ape...pade aku kite patot bersyukur ngan ape yang die dah bagi. maybe die bagi kurang besor tu sebab badan kamu kecik ke...kan..lagi pon watpe nak besor2 sangat? untok pengetahuan anda...kaum laki ni bukan semuenye suke buah dada@tetek@payudara yang beso2...iyerrr...betol...

pade sesiape yang teringin sangat nak membesor2kan buah dada@tetek@payudara tu harap sabor ye...mintak suami tolong...jangan pakai sebarang ubat2 yang mengandungi bahan2 kimia yang leh memudaratkan diri dan membahayekan nyawe anda...harap maklom :-)

8 comments:

pwincess Lov3y dOv3y said...

seseorang tu tak akan puas bile telah mendapat sesuatu yang baginyer belum cukup sempurna dimatenyer.
kalau sy.
bersyukur dengan apa yang ade.
breast bukan tok tatapan umum pun.

SyafiqaNabila said...

iye lah tu lelaki tak suka pempuan ***** beso..kuang3

nelly said...

erm ?
tak pastilah bab ni .
hehehe ..
tapi , lain orang lain sebabnya ..

A'IM said...

tu mesti tak puas gan diri sendiri tu...tak bersyukur memang mcm tu.

budak kampung said...

haaa taw pon...breast bukannye nk tayang2 kat orang kn????huhuhu...betul la belle...laki suke yg sedang2 saje taw keh3....nelly..ape sebabnye??keh3....aim...moge kite tergolong dlm org yg bersyukur.....

Mohd Nur Hidayatullah Bin Jailani said...

hahaha!!! tajuk entry ko mmg superb!! haha,...ala,..besar2 nak buat pe,.tayang kat owg laen bkn dapat pahala,..tayang kt suami jew,..senang cite, bersyukur dengan apa yang ada,..jgn kufur nikmat,..^^

Afzainizam said...

_____♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
______ ♥♥♥♥♥♥♥♥SAY NO TO VALENTINES
_______♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥DAY♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
_________♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

uihhhhh
kalau besorrr sangat pun tak best gakkk.... janji sesedap rasa ajerr oka lahhh....

test masing-masing lain orang lain citer rasa

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
selamat hari kekasih wahai kekasih Allah, Nabi Muhammad S.A.W...
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Sesungguhnya Allah dan para Malaikat sentiasa bersalawat keatas Nabi" Ya Allah! Limpahkanlah selawat serta salam kepada Nabi, ahli keluarga baginda dan para sahabat.

Allah berfirman,' Kami tidak menurunkan kamu melainkan sebagai rahmat kepada seluruh manusia.' (Al-Anbiya':107)

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan