nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Sunday, February 20, 2011

KBS AUTOSHOW PUTRAJAYA 26 FEBRUARI!!!!

SALAM...
aku maybe tak dapat pegi....nak wat camne...tengah banyak kerje. so pade sesape yang ade kelapangan, bleh lah join autoshow kat putrajaya ni yer...ehem3...terime kaseh kepade pihak panganjur yang letak pic moto aku kat banner lu orang...i appreciate it :-)

2 comments:

►AdamXis◄ said...

Assalam...menarik nie, tapi masa n haribulan x mengizinkan...slalu tengok member2 yg dh pi tengok autoshow kat putrajya...mmg gempak laa...hu3

pwincess Lov3y dOv3y said...

wah.
cam seronok jerk kan.

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan