nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Monday, February 28, 2011

ngeri 18SG: gambor baby dilahirkan!!!!

SALAM...
kalau sebelom ni aku ade ceritakan kisah kucing bernama Lulu yang sentiase menjadi teman aku kat opis,kali ni aku nak ceritakan kat u all kisah die beranak plak. maka hari ni aku dengan rasminye telah mendapat 2 orang adek angkat berwarne putih hitam kedua2 nye.

ni gambo die mase ngah mengandong


yang besh nye Lulu ni takmau beranak kat tempat lain, aku bukak opis jer die terus masok ke dalam kotak2 resit. aku tengok perotnye bergerak2...aduhhh...ni la first time aku tengok kucing nak beranak ko taw. perghhh...aku rase kalau aku tengokkan jer die memang takkan beranak,so aku jeling2 jer la. rupe2 nye seksa gak die nak beranak. kejap duduk,kejap bareng,jilat2 anu nye. lame gak2...last2 keluar la anak die sekor. pastu rilex jap....15 minit pastu lahir lagi sekor
 FASA 1: die dok guling2 pusing sane sini nmacam kene sawan pon ade...


 FASA 2: anak pertame pon lahir..perghhhhh banyak gak darah tu

>>>>>>>selang 15 minit<<<<<<<<

FASA 3: anak ke 2 pulak lahir...

mase aku tengah menaip ni cik lulu maseh dok tido. penat agaknye. tahniah lulu :-)
kesimpulan: kucing pon sayang anak,anak lahir dijilat2 disusukan.....manusia pulak???

5 comments:

peGuaM_BiSaYa said...

manusia dok jilat bagi jahanam adalaaa..hew. sweetnye awk dok jadi nurse kat lulu.hihihi

pwincess Lov3y dOv3y said...

wah.
daa jadi pkcik rpenye.
tahniah.haha.
comey2 la.

shafiq ahmad said...

wah kucing! comel!..haha

nelly said...

haha ..comel ..thniah2 ...

Cik Moon said...

comelnyer lulu...

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan