nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Friday, February 11, 2011

body mass index (BMI) ku melampaui batas!!!

SALAM..
patotnye aku dah lame post mende alah ni...ni smpai lewat sebulan lebih...huhu...sebabnye??frust!!!keh3..mane taknye....BMI aku melebihi paras ideal siot...aduhhhh...dengan berat 84.5 dan ketinggian 172 cm maka BMI aku 28.6...padahal paras ideal 19-25 buhsit tol...maknenye perot aku makin kedepan la ini macam huhu...tapi ade orang cakap body aku dah okey..sedap2 pelok la keh4...tebiat nak mampos ke ape....huhu...ape2 pon pasni aku kene jage makan dan senam....huhu...tak payah nak kuros2 pon takpe...asalkan sehat...ngeeeeee :-p (ni mak aku la ni......masak sedap2....kan dh besau bdn ni huhuhu)

3 comments:

nadiah daud said...

dan2 salah kan mak..
lau niat x moh makan. x de nye cam tu.
hikhik.

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
uhhhhh perut ko semakin buncittt.... ko makan apa sampai buncit protttt....

aku ingatkan perott ko ade 6 pack tapi cuma seketul buncit yang besorr

budak kampung said...

keh3...mmg slh mak....mak masak sedap2 sape suruh keh3.....alaaaa...gurl mne pndang 6 pax keh4...gurl pndang hati der...keh3

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan