nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Monday, February 7, 2011

jom minom teh sarbat a.k.a teh halia...sedap woooo


SALAM...
aduhhh...lame sgt dh tak update blog nih.nak wat camne.aku berblog pon sekadar mengisi mase lapang so time ade mase je la bru aku meng'update' blog ni huhu. anyway korang penah rase tak air teh halia??kalau aku ngan bapak aku panggil teh sarbat. agak kerap gak la kitorang minom teh sarbat ni tapi aku biasenye minom kat 1 warong tu jer. kat batu pahat. alamak.... lupe plak name tempat tu. warong nye depan summit. yang buat teh sarbat ni memang eksport ke india. tp memang tip top r teh die. aku biase nye minom teh sarbat ni time saket2 pewot takleh berak or time perot nye rase tak sedap. teh sarbat ni bagos sebab leh buang angin dalam badan ni. so diingatkan pade sesiape yg banyak angin dalam perot tu jangan minom air teh sarbat ni kat tengah2 orang dok makan,kang angin korang terkeluar abes ilang selera makan diorang keh3...jangan mara yer....:-), so pade sesape yg belom rase air teh sarbat nih leh la g rase yer...adiosssssss
perghhh segan btol ,huduh muke aku time mkn gelojoh keh3

tambahan,aku ade terbace kat internet ade 1 pusat kecantikan yang menawarkan khidmat mengurut badan menggunakan ramuan halia ni...wahhhh...aku nak try r...agak2 area muar ngan batu pahat ade tak kedai camtu huhuhuhu

2 comments:

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wooooo teh serbat satu wehhhhh.... ni minum untuk buang angin lerrr dalamperut.... ni muka macam tahan kentut ajerrr nampaknyerrr

budak kampung said...

keh3...manyak r ko!!!cepuk kang heheheh

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan