nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Wednesday, September 14, 2011

|4 gambar| pemain catur wanita yang cantik

siapa yang kat sini pernah main catur? sesungguhnya aku amatlah tabik spring pada korang yang pandai dalam permainan ini. kalau korang nak tau, aku ni memanglah sangat.....tak pandai main catur ni. aku akui yang otak aku amat lembab untuk memikirkan gerakan catur ni huhu. apa-apa pon aku suka tengok gadis-gadis pemain catur di bawah ini. sangat cun. kalau tak nak tengok, terpulang korang heheh. mana la tahu korang dapat awek main catur, hari-hari dating dok main catur je hehee.


Bosnia Herzegovina - Sanja Dedijer
Slovenia - Vesna Rozic


 Russia - Alexandra Kosteniuk

  UAE - Mariam Mansur

6 comments:

CintaZulaikha said...

serius ...mmg cun. nak2 plak pic yg pertama tuh..

Lieyly ︱ Alia said...

segak2...

Rahmad said...

cun melecun..

Cik Suriz said...

saya pun tersangatlah..... tak reti main catur. ;p

aque said...

suke no 3...

muke garang.. nge2

dhinai said...

Kalau cun cam ni kalah 99 kali pun tak apakan...hu.hu.hu

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan