nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Wednesday, September 28, 2011

Video hari ini: cinta terakhir.........

terime kaseh Nurhidayu for dis song! hehehe. jiwang rupenye kawan aku nih hehehe. anda berjaya menerbitkan nilai kejiwangan dalam hati ini keh3

kat bawah ni cover oleh 3 abdul hehe. suara diorang best, pada aku yang main gitar tu suaranya boleh mencairkan wanita2 walaupun hanya berkain pelikat hehe


kat bawah ni merupakan penyanyi asalnya, aiman, lirik oleh hafiz hamidon, layannnn

2 comments:

CintaZulaikha said...

terlayan suda..huhuhu~~

Lea Isnawi said...

lagu lama dh neh..hehe

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan