nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Sunday, September 18, 2011

AYAT RAHSIA untuk mengurat gadis kini DIDEDAHKAN

assalamualaikum,
hahahahah entah kenape tengah duduk2 kat office ni teringat zaman dulu-dulu belajar. duduk dengan member ramai-ramai. bila awek lalu jer mula la maseng-maseng buat mulut muncung mengeluarkan bunyik seperti unggas di dalam hutan yang sedang menahan berak hehehe. ade jugak yang dok berfeeweeeetttt meniru gaya artis rock terkenal amy search. 

bila lelaki dah buat macam tu, si gadis pulak dok jeling-jeling. ada yang buat muka meluat, ada yang tersenyum simpul. ada gak yang buat tak tau je, macam lelaki yang dok mengayat ni halimunan jer. tapi halimunan pun best jugak kan? orang tak nampak. sape kat sini ada impian nak jadi halimunan? aku ade! heheh sungguh gatal.

aku ni bukan le mat jiwang ke ape. tapi aku ade gak menuntut dengan tok guru yang jiwang-jiwang ni. walaupun sampai sekarang ada yang dah jadi bujang terlajak, ayat dorang tetap power. hehehe. hari ni aku nak bagitau satu rahsia besar. memang orang lain tak tau punya. cara nak mengayat perempuan dengan penuh macho bergaya. tak payah dok berswit-swit kat tepi longkang huhu. 

ok macam ni. bayangkan ade sorang perempuan lalu depan korang. memakai baju kebaye menampakkan cutting badan 36,30,34. (woiii!!!itu pon nak bagitau ka). hehehe OK2. toksah bayang lebih-lebih. ok sekarang diorang semakin hampir dengan korang. OK. ngam2 je diorang sampai depan korang, korang diri sebelah gadis tu dan bagi ayat hikmat ni

assalamualaikum cik adik. ape khabar. nak ke mane ni?

haaa.. cube lah. :-)


10 comments:

CintaZulaikha said...

masalahnya diri itu tu kacak bergaya ker?? hehe

Terbang Bersamaku said...

huhuhu..ini ayat lama, taktik mengurat dari zaman dulu..=)

Lieyly ︱ Alia said...

HAHAH , sopannya nak mengorat :D

kihh3 ! :3

iyan shazlind said...

dpt kena ngorat dgn ayat ni..(baut muka selamba je) malas nak layan...ahahaha bajet hot la plak aku ni.hehehe

Tasha said...

shape tu mcm buncit je..hahaha

aque said...

tibe2 jadi gadis cun..

"awak ckp ngan saye ke...??" sambel tengok kiri kanan belakang.. n angkat kening muke pelik. dan teros bla...

hahahaha... yg penting hati kene eklas... x try tatawu... huhuhu

Awie Omar said...

komen balas dari aku : tq komen kat blog. zaman skrg ni dh payah guna ayat ni.

Shaherah said...

mcm pelik je ayt tu.. kalau shera kne ayt mcm tu pun tak layan.. haha..

Iz-Z said...

ayat tuh orang pandang sepi jelah . ayat zaman jurassik tuh !

Afiq Sky said...

mcm knal lah ayat neyy..haha

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan