nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Monday, July 25, 2011

sangat cute: Maddi Jane nyanyi Price Tag. mesti tengok!!!


Maddi Jane,budak cute yang lahir pada tahun 1998,bukan sahaja cute,malah mempunyai paras rupa yang WOAHHH. aku harap dia membesar dengan baik dan tidak terpengaruh dengan dadah dan benda yang boleh merosakkan dirinya.



aku suka ulang bila sampai 1:07. cubelah tengok,tak rugi :-)


kat bawah ni pulak nyanyian live oleh penyanyi asalnya, Jessie J,pendapat korang?


4 comments:

umUMRA said...

cuteya...baru tawu maddi jane ni muda sgt lg..ske lagu ni..

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip bersihkan lining roof kereta

uihhh budak lagi tapi comel suara pun lunak

Que Afify said...

comelnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Macam wa!! agaga~

afiqazizan said...

budak tu nyanyi cute..dan lagi best rasanya.

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan