nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Thursday, July 7, 2011

kesan seminggu tak update blog,nuffnang benci aku huhu

assalamualaikum wa rohmatullohi wa barokaatuh. aku rase nuffnang dah mule benci aku la. sebab? aku dah lama tak dapat buffered earning. aku rasa salah satu sebabnye adelah traffic blog aku yang kurang memuaskan dan ku jarang menupdate blog sejak akhir-akhir ini. takpelah. takkan aku nak mengeluh. salah aku juga. tak kerap update blog. traffic pun slow jer huhu. hampir seminggu aku tak update blog ni. nak wat camne. kate pon berblog sebab suka2. padan muka aku sendiri.

akibat tak mengupdate blog selama seminggu,traffic aku pun suram dan muram.alahai

 terime kaseh kepada google. aku pun tak tau macamane pembaca aku boleh sampai sini. anyway thanx sudi singgah

6 comments:

Rozuan Ismail said...

trafik wan lagi sikit.huhu

azrijohan said...

pehhh,x update pon sehari 200+

blog smile:) yang sehari 5 kali update cume 100 jekkk




jom baca ni

YUNA dalam blog PEREZHILTON

http://t.co/kpeCFgy

CintaZulaikha said...

nuffnang tak menci..kehkehkeh

iPai said...

aku lagi laa .. tak pernah dapat BE ..!!!!!


Wan ko ingat aku lagi tak ?!! lama seh tak jumpa ko .. tibe2 je jumpa kat dalam blog ...

bila last jumpa ek .. aku pun dah lupa .. hehhe .. harapnya ko ingat laa ..

dayu_myself said...

ada hikmah tu...mne tau bile buat post gempak lgi akn dtng,trus mlmbung trfiknya..haha...readers pun sudh rindu..ngeee

Rahmad said...

ok gak tu..

x update overall uv sampai 200 gak..

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan