nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Sunday, July 31, 2011

aku pun dengar lagu cinta muka buku dari najwa latif. korang?

SALAM ahad semua. grrrr...korang nampak je muka aku ni ganas tapi ape kan daya aku mempunyai sedikit taman bunga dalam hati ni. macamane lah aku boleh dengar lagu najwa latif ni. grrrrrrr. lantak ape orang nak kata. aku punye suka nak dengar lagu apa. 

kenapa aku nampak si najwa ni cute bile pakai baju senam??huk3.aku harap najwa latiff ni maintain simple macam ni, tudung pun tak payah pakai tudung yang bukan2. macam dalam video ni pon dah ok

3 comments:

Lulu Caldina said...

Selamat menyambut bulan ramadan..
Selamat berpuasa.. :)

azrijohan said...

ehem hem hemmmm...hehehe
selamat berpose

Lea IsNaw! said...

lagu ni memang best

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan