nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Sunday, June 12, 2011

cara mudah menjadi popular

assalamualaikum wa rohmatullohi wa barokaatuh. selamat tengahari semua. dah makan?aku lapar ni. kerja sorang2. yang lain pergi jemputan huhu. aku kurang minat nak makan makanan jemputan kahwin ni. bukan apa,kebanyakannya sama,kan? aku paling suka kalau orang tu buat kerja kahwin,makasanya ala2 kat rumah. ada lauk2 macam pucuk ubi,sambal belacan,ayam goreng,serunding,perghhhh.masyuukkk,baru rasa duduk kampung kan?(memang aku kat kampung pon)

hari ni aku saja nak bagitau cara2 mudah nak jadi popular. walaupun aku ni tak popular,tapi aku nak ajar cara cara untuk menjadi orang yang tersangat popular. tak kira lah korang ni artis ke,sape ke,boleh cuba cara ni,eh??ade ke artis baca blog aku ni heheh.

sekarang kan dah maju,ape barang pakai tudung,baju kurung,macam orang dulu2 pulak. pakai la singlet je,pon ok gak, sekarang trend baju singkat2,ketat2,bagi nampak tembikai, baru bandar kate orang kan? jangan lupa juga,kalau ambil gambar kat kolam renang tu,kasi lentok2 sikit,baru ramai yang tawarkan jadi artis,jangan filem porno udah la yer. 

tapi nanti jangan salahkan sesapa kalau kena rogol ka,kena skodeng ka. kata nak popular,mesti boleh buat semua tu. bukan aku yang cakap. aku tengok sekarang ni musim macam tu. baru nak naik,dah tayang body segala. malu semua tolak tepi. agak2 macamane perasaan lelaki kamu??kalau kita ingin dikenali,kita ingin dikenali kerana bakat ataupun.................................tak tau nak letak ayat ape

penutup: agak2 kalau aku tayang body,aku boleh popular tak?keh3

6 comments:

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

Popular!popular! Sila bugel lepas tu .. lalalala~

nyanyisunyi said...

Kalau akak buat mcmtu sebab nak popular alamat ada yg kata akan buang tebiat nak mati....heheheh..so biarlah tk popular..

azrijohan said...

hahaha...pegi lah try tayang dlu.tgok rsult nnt camne

pena rozie said...

Tak suka la fofuler...

CintaZulaikha said...

popular dlm aib wat pe...iuuuuuuuuu~~

budak kampung said...

@☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ jangan bogel depan wa hahhaa

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan