nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Monday, June 27, 2011

pagerank blog aku 2/10. jauh lagi perjalanan

assalamualaikum wa rohmatullohi wa barokaatuh. selamat pagi semua. maaflah tak update blog. bukan ape,sibuk dengan kerja kan. plak tu lepas satu,satu masalah timbul. hari ni aku tergerak nak tengok pagerank blog aku sebab aku ada terbaca kat 1 blog pasal pagerank ni. aku pun tak tau ape bende alah pagerank ni. tapi yang aku dapat paham makin tinggi pagerank,makin tinggi lah peluang blog korang diletakkan di senarai tangga teratas google. err....betul ke kepahaman aku ni?kalau aku salah bagi info tolong bagitau yer. maka dengan hati yang berdebar-debar,aku check pagerank aku. entah bape la agaknya. dan keputusannya adelah:

perghhh rasa nak tersentap jantung aku. baru 2??huhu. sebenarnya aku tak paham lagi pasal pagerank ni. dapat 2 pon jadilah huhu. mesti korang punya dah banyak kan??huhu. jujur ni aku nak tanye,sapa yang lebih tau pasal pagerank ni?tinggalkan la link kalau korang ade info. aku malas nak google sebab aku nak kawan2 yang baca blog aku ni bantu aku,terangkan kat aku yer. terime kaseh.

nak check pagerank korang? singgah sini

3 comments:

Rozuan Ismail said...

wan lagi la 1/10 je.huhu

Rahmad said...

pelan2 kayuh ke depan bro..hee

aku pnya PR lagi rendah..
jauh lagi nak daki..

azrijohan said...

peh..dua ni tahap otai

sy 0...ZERO !!

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan