nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Saturday, June 25, 2011

sepah juara maharaja lawak 2011. tahniah orang johor!!!




assalamualaikum wa rohmatullohi wa barokaatuh. ape macam. betul tak jangkaan aku. memang sepah akan menang punye. siap ade dafi datang tu. tahniah kepada sepah. memang salute!! tugas korang lebih besar. kena cari lagi idea yang besh2.



tak lupa pada jozan yang mendapat tempat ke dua. tahniah jugak. walaupun korang memang dah popular tapi persembahan korang memang tak mengecewakan. aku rasa hafiz af pon gelak2 nengok. hehe



nabil. tempat ketiga. 150 ribu ko sorang dapat. aku harap lepas ni nabil lebih kreatif. bukan senang nak buat lawak bila solo ni kan? tahniah nabil.

jambuuuu kenapa korang nombor 4!!! takpe jambu. lepas ni korang usehe lagi. aku suka persembahan korang dengan zila bakarin. superb!!!!

penutup: jangan kutuk2 lepas ni.hehe. kita semua ada bakat maseng2. yang terpendam. jom tido. selamat malam


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

azrijohan said...

ya betul
tak payah nak emo sgt kan...
sape lawak kita sokong
yg tak,jgn kondem
bgi semangat supaya improve



http://azrijohan.blogspot.com/2011/06/lepas-maharaja-lawakjom-layan-final.html

belogkiter said...

siapa lah diorang tu

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan