nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Wednesday, June 15, 2011

hari otak beku ku: kucing kesayangan gua

assalamualaikum wa rohmatullohi wa barokaatuh. ape khabar kengkawan semua. aku mintak maaf sesangat. hari ni aku dah cube memerah idea dari otak aku ni namun maseh tidak berjaye mengeluarkan idea yang bernas untuk dikongsi. keyword dah ada,tapi nak ulas tu hampeh tak tau nak cakap ape. dah macam budak baru nak belajar bercakap pun ade.

 ni semua kucing jantan yer,ensem macam tuan dia kan??hehe

sempena hari otak beku aku ni,aku nak kongsi dengan korang kucing kesayangan aku dan family. sape yang tak suka kucing ni amatlah rugi. lebih rugi lagi jika seseorang itu dok dera kucing,pijak2 kucing dah macam kucing tu bukan benda hidup pulak. bila balik kerja,tengah kusut,aku dok borak2 dengan kucing aku ni. yerla,takde bini kan,kalau ade bini,leh borak dengan bini. 

 
 si jerry yang manja. aku namekan die sebab teringat cerita tom n' jerry hehe

teringat masa dok umah sewa dulu. muka kengkawan aku masing-masing memang ganas. muka kaki pukul pun ada. tapi bila nampak kucing atau binatang yang cute,perghhhh terus cair diorang ni. mengalahkan nampak awek pakai skirt pendek tu huhu. last2 kat rumah sewa tu kitorang bela arnab,kucing dan hamster. lipas tu jangan cerita la,tempat menternak lipas kot keh3.

 nama dia kitty,family aku ambil dia dari kedai haiwan memang dah namenye tu huhu

korang pun mesti ada bela binatang kesayangan kan? buat peneman suka,duka dan ketensionan korang kan? seperti contoh,sugar glider ke,hamster ke,arnab ke,takpun biawak. hehehe. itu terpulang. setiap orang minatnya lain2. kan?

aku namekan die garfield,dengan harapan pipi tembam cam garfield.tapi lain pulak,macam rupa singa pon ada huhuhu

penutup: tengah nak cari ikan duyung,nak bela keh3

7 comments:

rara pinkmafia said...

kucen kamu ke?wahhh tembamnya.tibe2 rindu kt kucen kite lak.

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

Sebenarnye mmg kalau muke geganas ni akan cair dengan kucen .. wa jumpe ramai orang mcm tu .. wakaka .. beday wa tahun depan .. sila hadiahkan wa kucen okeh! *special request ni* wakaka ..

CintaZulaikha said...

suka yg warna kuning emas tuh...gebu ...

emieysandra said...

wah..minat kucing, msti seorang yg sgt penyayang ni ;)

mOon jOhari said...

....semua kiut2....sangat kiut...ase nak pelOk je gegebOo nih...

jOm tengOk adeQ gegebOo mOon...baby lagi...

http://tentangboolan.blogspot.com/2011/06/hampir-sebulan-moon-jadi-ibu-tunggal.html

Zik said...

kucing aku kat rumah... makin banyak... wargghh semakin serabut bila mintak makan...tapi ok jer..

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
اسلام عليكم

http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
kembara mahkota johor 2011 daulat tuanku

fu yohhhhhhh cun sehhh kucing ko tu smua

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan