nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Thursday, June 9, 2011

bulan lepas 6 buffered earning,bulan ni tak dapat.kenapa?

assalamualaikum wa rohmatullohi wa barokaatuh. korang semua dah makan tengahari? baguslah. makan ape hari ni? asam pedas ikan merah?masak lemak pucuk ubi?ataupun nasi goreng lauk petai je?hehe. aku belom makan lagi,biaselah, perot buncit macam aku ni maseh boleh tahan lapar lagi. lagipun dah nak bulan puasa kan? hehe.

tengahari ni aku saje je nak mengadu kat korang. nak mengadu kat nuffnang segan la pulak kan? hehe. bulan mei yang lepas aku dapat 6 buffered earning (terime kaseh nuffnang),tapi bulan ni satu buffered earning pun belom masok huk3. adekah nuffnang memang sengaja tak mau bagi buffered earning lagi kat aku huhu. atau adekah kerana buffered earning yang aku dapat bulan lepas masih berlegar-legar lagi kat blog aku pada bulan ni. kena tunggu buffered earning yang bulan lepas tukar jadi metered earning ke baru nuffnang bagi lagi buffered earning?
sapa kata aku nak berlagak,meh aku jotos pale dia.aku cuma nak berkongsi,ramai lagi blogger otai yang berpendapatan ribu2 lemon tau

aku malas nak hantar ticket ke pihak nuffnang. nanti kata aku ni tamak la pulak. takpelah. masih ada lagi buffered earning berlegar lagi kat blog. bulan lepas dapat 6,baru dua jadi metered earning. lagi empat belom. tunggu semua jadi metered earning kot baru nuffnang bagi buffered earning lagi.

alhamdulillah,bulan empat yang lepas total RM85.79.
agak2 bile nak cash out kan?

penutup: bersyukur dengan nikmat yang ada.

9 comments:

Zik said...

ada pasang surutnya... tuh jer..

aque said...

hehehe sabar yew.. usaha lagik!! chaiyok ( tapenah dapat hahaha )

Rahmad said...

kira ok lah tu dh dapat 6..
aku satu pun blum lagi melekat..huhu..

nak join bloglist tak?

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/06/join-bloglist-bersama-rahmad.html

Rozuan Ismail said...

syukur.byk nya pendapatan dia.

Lulu caldina said...

Bulan ni tak dpt sbb kurang update.. tgk bln lepas brp post? Hah.... :)

Syuxer said...

wah tahniah bro..:)..mybe kot..ko antar je tiket..kot2 dapat satu lagi BE..heheh..:)

Ain Zulaikha said...

okey lah tu.. saya baru dapat 1 ni.
nuff ni pelik lah..

khunsuriyatit said...

alamak...aku x paham betul la ngan bende2 alah ni seme

pwincess Lov3y dOv3y said...

ape lagik lau daa cashout kan belanja la...ahaha

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan