nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Wednesday, June 22, 2011

belog irwanmiswan@budakkampung39 dah ade facebook page nohh!!!

assalamualaikum wa rohmatullohi wa barokaatuh. setelah berhempas pulas aku dok godeh sane sini akhirnya facebook page untok belog irwanmiswan ataupon budakkampung39 ini. walaupun dah lama kengkawan aku suruh buat page ni,aku maseh belom tergerak nak buat. entah kenapa petang ni aku tergerak nak buat page ni walaupun aku yakin tak ramai yang "like". 
aku harap dengan adanya page tu,hubungan sesama blogger semakin erat. bukan ape,aku tau ramai yang segan nak komen kat blog ni dan aku juga tau ramai yang takde blog tapi turut bace blog ni. (ko ni perasan sangat kenapa?macam la ramai sangat bace blog ko ni). huhu ciss,maaf yer. aku ni kadang2 over sikit. padahal tak ramai pon bace blog ni. tapi dengan adenye page ni diharap ade yang sudi menegur dan berkongsi ape jua bagi memantapkan blog yang tak berapa nak mantap ni.


sekian sahaje kata-kata merepek dari gua.segala sokongan korang aku ucapkan ribuan terime kaseh (ayat ala-ala ketua bilik darjah)

penutup:ade blogger nak join kalau aku buat geng muke berkawah. korang macamane. keh3

3 comments:

azrijohan said...

wahhhh,maju dahh..bagus2

Rozuan Ismail said...

dah like.hehe

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
balut sarung seat door trim dan dashboard kereta

eeeeemmm nampakyerrr ko semakin mantop beb.... I like

█░░█░█░▄▀░█▀▀
█░░█░█▀░░░█▀░
█▄ █░█░▀▄░█▄▄

▀█▀█░█░█░▄▀▀
█░█▀█░█░░▀▄
█░█░█░█░▄▄▀

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan