nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Wednesday, June 22, 2011

laman web 'orang cantik' hanya untuk orang cantik

assalamualaikum wa rohmatullohi wa barokaatuh. selamat tengahari kengkawan semua. makan ape tengahari ni? eh? puasa ganti? ok2. selamat berpuase la ye. nanti buka jangan membazir pulak. biar buruk rupa jangan buruk perangai hehe


tadi pagi aku terbaca petikan akhbar mengenai 1 laman mencari jodoh. yang mengumpulkan mereka yang cantik. dan hanya mereka yang dirasakan cantik sahaja boleh mendaftar sebagai ahli.

huh? macam tu ke? orang tua lat kampong aku cakap kalau nak cari jodoh jangan pandang rupa saje. macam buah jugak. luar nampak cantik. tapi kalau dalam ade ulat sape yang tau kan? buah ape tu aku tak tau la kan. korang pandai2 la cari buah ape.

mungkin laman web tersebut ada alasan tersendiri mengapa hanya mengambil mereka yang cantik sahaja untuk mendaftar. aku harap mereka yang mengurus laman web tu pun kenalah cantik kan? kalau tak cantik, paham2 la kan

penutup: aku ingat
nak tubuhkan "geng muka berkawah" la. agak2 ada yang nak join tak hehe

3 comments:

waN Mohd Salim said...

pulak dah .. hahahaa buat la .. nnti ps join

syud@_ramli said...

hahahhaa.. kalo hang buat grup kawah aku nk join la!

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
balut sarung seat door trim dan dashboard kereta

sila lahhh duduk desa Temu Jodoh

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan