nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Wednesday, June 1, 2011

contest: ambil "gambar cute" dan menangi hadiah menarik!!

contest ni sesuai untuk mereka yang memang suka ambil gambar,terutamanya perempuan. aku tau gadis2 blogger dan facebook ni cute2. jadi,ambil gambar korang dan sertai contest ini. daripada korang ambik gambor kat tandas,tak dapat ape,baik korang join contest ni,dapat gak hadiah kan??? jangan la pulak korang ambik gambar seksi2,awek bertudung pun cute kan. so pade sesape yang suke ambil gambar comel dan cute,


syarat2 adalah seperti di bawah:
  1. Upload the cutest photo of yourself (not your pets!) during the submission phase
    (May 31 – June 06, 2011)
  2. Wait for the Churp Churp team to assess your cute-ability level
  3. Once you’ve been chosen, gather your friends to vote for your photo during the voting phase
    (June 07 – June 13, 2011)
  4. The TOP 5 photos with the most votes from Singapore and Malaysia will stand a chance to win limited edition Churp Churp merchandise!
  • You must be a citizen/PR of Malaysia or Singapore
Prize Eligibility
Only persons residing in Malaysia and Singapore who are at least 13 years of age can enter.
Contest Starts
May 31, 2011 @ 12:00 am (MYT)
Contest Ends
June 06, 2011 @ 11:59 pm (MYT) 
 
contoh gambar cute:

6 comments:

Belogcintasaya said...

abg ke yg creator contest ni?

aque said...

mcm nak jatuh kerusi tgok contoh gamba cute tu.. keh3...

mmg cute.. temekaceh.. hehhehe

Rozuan Ismail said...

haha.cute nye (ikhlas ke x ni??)

Cik Meifaa' said...

Lulu Caldina minta saya iklankan contest ni kat sini... :)


http://gift4blogger.blogspot.com/2011/05/contest-ambil-gambar-cute-dan-menangi.html

CintaZulaikha said...

sabor je la nengok gambo tuh...hehhehhehe~~

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

Terkentot lepas tengok gambar kiut pakcik .. muahahaha!!

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan