nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Saturday, June 25, 2011

dah 5 bulan konon aktif berblog,ape aku dapat?

assalamualaikum wa rohmatullohi wa barokaatuh. selamat pagi semua kengkawan. dah sarapan?sarapan apa pagi ni? takkan baru bangun kot. mentang-mentang tengok maharaja lawak,jadi alasan bangun lambat yer. aku lupa pulak dah 25 jun. aku sebenarnya dah lama ade blog ni. tapi mula aktif masa 22 februari 2011. aku tak tahu kenapa aku berblog masa tu. macamane aku boleh aktif. tapi pada korang yang mengikuti perkembangan blog aku (kalau ikutlah) mesti nampak perubahan yang cuba aku buat. 

5 bulan,boleh tahan lama la kot. ape yang aku dapat? macam2. teguran membina,tak membina semua ada. terima kasih atas semua teguran tu. walaupun kadang2 rasa macam makan dalam dan mencucuk dada ni,aku terima dengan hati terbuka. berblog ni bukannya senang. silap taip sikit dah jadi isu. bukan boleh suka2 kan? malas nak cakap banyak, kat bawah ni adelah analitik yang aku dapat setelah 5 bulan berblog. memang masih sedikit pengunjung blog ni. takpelah.biar bersederhana. terima kasih kepada mereka yang singgah.




 di bawah ni pulak adelah ranking blog aku dalam malaysia. masih belum cukup mantap lagi. takpelah. slow2. nak kejar apa pun. aku bukan blogger sepenuh masa. isi dalam blog ni pun merepek ajer huhu,

penutup: terlintas difikiran.ape lah yang diorang cari kat blog yang sangat simple ni?

5 comments:

azrijohan said...

congrats..
trafik tiap hari kencang tu..300+
keep on blogging :)

Rahmad said...

prgh uv dpt maintain 250++ ke atas sehari..
congrates derr..

aku still 150uv jer sehari..

Azza Rynna said...

tahniah...kalolah aq punyer camtu...kan bagus..

zarulfarhana said...

wahhh..ok la tue..truskan lagi

Farhan Hanif said...

UV aku sehari pon xsampai 50...kau boleh plk maintain 250++....jeles aku tgk..hahaa

farhanhanif.blogspot.com

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan