nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Friday, June 10, 2011

perodua myvi baru edisi 2011,korang tak nak ke?

assalamualaikum wa rohmatullohi wa barokaatuh. selamat tengahari semua. ape macam hari ni,maaflah agak lewat mengupdate blog hari ni. baru sahaja mengemas pejabat burukku yang semakin berhabuk nih. hehhee. sekarang sudah bersih walaupon tak cantik cam pejabat nuffnang hehe.
 agak2 korang macam bentuk kereta ape?

raya semakin hampir (cisss,puase pun belom,dah fikir raya),ramai antara kita sibuk memilih kenderaan baru. biaselah. raya2 ni la nak tunjuk kereta baru kat member2 kan? hehe. tapi jangan menunjuk sangat,kang calar kereta tu,jangan salahkan orang pulak. sekarang tengah dok heboh pasal myvi baru 2011. agak2 mereka yang baru membeli myvi jenis lama,akan kecewa tak?ke akan trade in kereta myvi diorang dengan myvi baru ni? aku rasa dah keluar kot myvi baru ni,aku pun tak pasti (mintak maaflah kurang info). ape kata korang pergi tengok kat bilik pameran perodua,dah ade ke belom.

bontotnya masih ikot bentuk bontot yang lama kan?

keylah. nak kemas2,nak balik rumah,nak solat jumaat. korang yang lelaki jangan tak pergi pulak yer.

 pendapat korang??

penutup: kalau dah beli kereta myvi baru nanti jangan le parking kereta di garaj motor di masjid semata2 nak elak kena panas. bukan ape,takor calar nanti jangan tanya kenapa yer. sekian

sila pandang meter itu....

sumber gambar: arenakereta.com

8 comments:

Tasha said...

x minat ah myvi...huuuu,xtaw nape

Rozuan Ismail said...

kalau dapat free,nak gak.nunu

mOon jOhari said...

...thn depan kuar myvi baru taw....lawa jgk...

cpahniza said...

cantik...tp sy xminat myvi..weheeee~

cpahniza said...

eh lupa nk ckp..sy dh follow kamoo...

Rahmad said...

tapi aku tengok myvi baru ni mcm sedikit jer pengubahsuaiannya..

lebih baru drpd myvi yg lama..

afiqazizan said...

kalau dah bekerja confirm nak beli..tapi masih study kat kolej la pulak.

pwincess Lov3y dOv3y said...

macam smart jerk yg baru niey..

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan