nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Sunday, June 19, 2011

gadget: Casio exilim ex-z800 untuk pencinta DORAEMON

assalamualaikum wa rohmatullohi wa barokaatuh. selamat petang kepada kengkawan sekalian. korang suka doraemon tak? kalau korang suka bermakna kamera casio ini sesuai untuk korang. walaupun bentuknye pada aku agak kurang menarik,ia didatangkan dengan kamera 14.1 megapixel dan korang boleh mengambil video high definition dengan kamera ini. selain daripada tu,korang boleh edit gambar yang korang ambik dengan meletakkan "kipas terbang" doraemon dan juga gambar makhluk yang takot tikus tu. kamera ini dijangka berada di pasaran pada Ogos 2011. sumber

penutup: agak-agak poket doraemon ade jual tak? untung woo kalau ade itu poket. banyak barang ade. nak masak tinggal selok poket ajaib je ambik bawang putih hehe.


6 comments:

[sutera kasih] said...

eeeeeeeee comelnya !! :)

-rozi baik- said...

y,mintak bnda ni seketul.ko kn orang kaya~

part last yg seluk poket ambik bawang 2 aku suke <3

CintaZulaikha said...

mak aihhhh...smartnyaaaaa..kiut lagi comey..belikan 1..kikiki

Rozuan Ismail said...

haha.ada yg gambar nora elena x?huhu

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip beli kereta terpakai

alahaiiiiii doremon punya kamera ke tu canggihhhnyerr

Que Afify said...

Comel macam wa ok!

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan