nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Monday, June 6, 2011

internet aku lembab!!korang??

assalamualaikum wa rohmatullohi wa barokaatuh. semoge keng kawan semua sihat2 belaka hendaknya. di sini gua ingin bertanyekan akan perihal internet kamu di sana. adakah gua punya internet sahaja yang lembab ataupun lu orang sekali.(sambil mengusap2 kepala kucing yang gua bela kat opis). grrrr..aku guna streamyx yang bayor seratus lebih sebulan. korang guna ape?tolonglah bagitau aku (kejap gua kejap aku,ko dah tebiat ke ape). bagi cadangan nak guna line apa yang laju. aku nak update blog pun payah. macamane la aku nak hidangkan makanan yang lazat untuk pembaca blog aku ni nanti uhuk3. tolong yeer...(sambil memutarkan kepala kucing kesayanganku).....

kesimpulan: internet yang lembab menyebabkan darah tinggi.sekian

8 comments:

waN Mohd Salim said...

aku gune strem gops ... x de pon prob .. line ko kot gangguan .. tula x mandi wajib hahaa

Rozuan Ismail said...

internet kat sini laju je.hoho

rara pinkmafia said...

kdg2 mmg cm tu.kdg2 laju.kdg2 lembat gile.

CintaZulaikha said...

sy guna berokband di ganu dan p1 wimax di kl...ianya sgtlah laju..teruja skjp..

budakkampung39 said...

@waN Mohd Salimaku dah mandi wajib dah...ko je belom keh3

Syuxer said...

emm kat tempat aku berukband lompat tinggi2..yang streamyx xtaula bro.hehehhe

mybe lin problem kot..ko tanyala operator dia n maki2 secara sopan heheh

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya guna wifi. dulu guna broadband biasa. tp kdg2 wifi pun lembab jugak..kene tgk keadaan.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

afiqazizan said...

saya guna p1 wimax..kadang-kadang laju..kadang-kadang lembap gila..haha.

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan