nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Tuesday, June 7, 2011

barang branded yang up to date dan terselak sane sini

assalamualaikum wa rohmatullohi wa barokaatuh. semoga rakyat malaysia yang sudi singgah ke blog aku ni sehat2 hendaknye. aku amat berduka cita tahap gaban sebab tak dapat nak update blog macam biase kerana internet aku ni macam merangkak rangkak jer. ciss...aku tak dapat nak tengok nuffnang aku,churp churp aku,tak dapat nak blog walking,ape tah lagi nak tengok cite satu kaler. grrrrr...


alahai,agaknye aku gune komputer yang tak branded macam sesetangah mereka yang konon kaya dengan barang-barang branded diorang. kita kena contohi orang2 yang macam ni. mengejar barangan branded yang kononye lebih berkualiti dan tahan lama. tapi aku rase korang nak pakai tahan lama tu sampai bila?aku rase cukuplah 2 bulan,orang yang mengejar barangan branded ni kompom akan beli baju lain pulak,yang lame,biarkan. alahai.membazer kan.

biasenye orang yang mengejar barangan branded ni diorang kan sentiase up to date. baguslah. sebulan sekali korang beli baju baru yang kononye sentiasa mengikut perkembangn zaman. aku rase kalau betul2 ikot perkembangan zaman,semua baju dah style tak cukup kain. jujur,aku makin suke. korang yang pakai tu membuatkan aku selalu dok lepak bawah eskalator,jangan tanye mengape.

sekian sajelah dari aku,aku nak layan customer lagi.ehhhh jangan salah paham,gua bukan GRO ok. bukan layan customer yang tu,haiyaaa,bukan boleh caye korang ni. aku tau la,sebab pembaca blog aku ni otaknye mereng lebih kurang aku hehehe. 

kesimpulan: orang tak berada macam aku ni pon ade keinginan nak pakai barangan branded. seperti contoh baju aku. baju ku berjenama PAGODA. keh3...putih suci macam hati si pemakai keh3.



3 comments:

Rozuan Ismail said...

PAGODA pon brand apa.hoho

rara pinkmafia said...

hehehehehe pagoda pon ok lah..heheh.bg rara lak kalau pakai brg branded tu kepuasan.

Liyana Zahim said...

Sy ske kai baju jenama garuda... Hahaha~

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan